Rekisteröi Bumerang turva-avaimenperä täällä

Turvallisesti retkelle

Retkeily on monin verroin mukavampaa ja leppoisampaa kun mukana on laadukkaat tuotteet. Monipuolisessa valikoimassamme on tuotteita kaiken tasoisille ulkoilijoille ja retkeilijöille!

Ihanat Muumi-sukat nyt myynnissä!

Pirteän värisiä muumisukkia on kolmea eri kokoa, kaikissa eri väritys ja kuvitus. Joustavat koot sopivat useimpiin jalkoihin ja ekologinen materiaali on hyvä myös ympäristölle. 

Punaisen Ristin kaupassa ostoksesi tekevät hyvää

Kiitos tuestasi Punaisen Ristin työhön kotimaassa!

Mukavasti ja turvallisesti retkelle

Retkeily ja vaeltaminen on monelle kesän mieluisin harrastus ja hyvät varusteet tekevät siitä monin verroin mukavampaa ja huolettomampaa. Monipuolisessa valikoimassamme on laadukkaita tuotteita kaiken tasoisille retkeilijöille.

 

Kesäiset tuotesuositukset sinulle

Uniikkia tunnelmaa saunaasi Avun askel -saunatekstiileillä

Saunatekstiilit jotka lämmittävät mieltä! Voit nauttia saunan löylyistä ja tehdä samalla hyvää.

Avun askel -kuosi on yksinoikeudella Punaisen Ristin kaupalle suunniteltu kuosi, joka kuvaa avun antamisen monia portaita, joissa kaikissa auttajilla on iloa ja rohkeutta auttaa.

Saunatekstiileissämme on valikoimassa laudeliina sekä kahden pefletin pakkaus.

Tuotetarjouksia SPR ensiapukurssin käyneille

Tällä sivulla on kerrottu tuote-eduista SPR ensiapukurssille osallistuneille. Tutustu tuotteisiin ja täydennä oma ensiapuvälineistösi.

Näin teet mökkeilystä entistäkin mukavampaa

Kesämökki on monelle lempipaikka aina kevään korvalta myöhäiseen syksyyn asti. Mökkeilystä tulee oikein varustautuen entistäkin huolettomampaa ja vaivattomampaa.

Arjen turvaa ikäihmisille

Olemme koonneet täsmävinkkejä ikäihmisille sekä liikuntarajoitteisille arjen turvaamiseen ja helpottamiseen. Haluamme ehkäistä tapaturmia sekä tukea vanhemman väestön itsenäistä ja omatoimista elämää. 

Lähetä Vaikuttava lahja sähköisenä korttina

Mitäpä jos antaisit lahjaksi avun toiselle ihmiselle?

Vaikuttavien lahjojen vastaanottaja ei ole vain lahjan saaja, vaan sillä autat myös tarvitsevia lähellä tai kaukana. Ja mikä parasta, sähköinen lahja on perillä hetkessä.

Ravitseva ruoka, suoja, koulutus tai vaikka lahjoitus Punaisen Ristin Ystävätoimintaan.

Meiltä löydät juuri omannäköisesi lahjan ja tavan auttaa.

Aineettomat lahjat tekevät juhlan


Haluatko saada meiltä viestiä uusista tuotteistamme ja ajankohtaisista tarjouksista? Liity uutiskirjeemme postituslistalle, niin saat meiltä viestiä noin kerran kuukaudessa.

Tietosi tallennetaan rekisteriimme. Lue rekisteriseloste.

Tuotteet
Toggle Nav