Muumi-tilaukset ovat ruuhkauttanut varastomme. Pakkaamme tilauksia mahdollisimman pian saapumisjärjestyksessä. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Moomin by Arabian ja Punaisen Ristin yhteistyönä syntyi Muumi-astiasto

Tiesitkö että Tove Jansson piirsi Punaiselle Ristille kuvia 60-luvulla? Nyt nämä sympaattiset ja värikkäät kuvitukset pääsevät loistoonsa astioissa! 

Kipristävätkö maton kulmat? 

Kulmavahti ja Reunavahti suoristavat kääntyilevät maton reunat ja kulmat hetkessä. Paranna kotisi turvallisuutta helposti ja samalla saat matot asettumaan kauniisti lattialle. Valmistettu Suomessa!

PUNAISEN RISTIN KAUPASSA OSTOKSESI TEKEVÄT HYVÄÄ

Uusia ensiaputuotteita valikoimassa

Täydennä ensiapuvälineistöäsi helposti Punaisen Ristin kaupassa. Jos sinulla on jo ensiapulaukku, voit ostaa siihen lisää välineitä tai täydentää käytettyjen tilalle uusia erilaisten täydennyspakkaustemme avulla.

Valikoimaamme on tullut myös uusi kattava ensiapulaukku, jonka avulla hoidat mm. haavat ja ruhjeet, pienet palovammat, nyrjähdykset ja venähdykset, potilaan lämpimänä pitämisen ja suojaamisen sekä auttajan suojautumisen ensiaputilanteessa.

Uutuustuotteita

Moomin Characters ja Punainen Risti auttavat yhdessä

Lue lisää siitä, miten Tove Jansson piirsi iloisia muumihahmoja Punaiselle Ristille jo 60-luvulla ja miten auttaminen jatkuu tänä päivänä yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa.

Kanssasi luonnon helmassa

Asiakkaidemme toiveiden perusteella olemme lisänneet valikoimaan monenlaista retkeilyyn sopivaa tuotetta. Ja lisää on vielä tulossa syksymmällä! Tässä tämän hetken vinkkimme luontopolkuihin hurahtaneelle.

Koskettavin lahja voi olla aineeton

Kun läheiselläsi on kaikkea, vie hyvä mieli hänen nimissään heille, joilla ei ole mitään. Kokosimme 5 lahjaideaa, joilla sinä voit muuttaa maailmaa.

Ilon ja surun hetkissä mukanasi

Adressin tekstaus ja lähettäminen onnistuu kätevästi palvelumme kautta. Tekstaamme adressit sekä onnitteluun että osanottoon. Lue lisää tekstauspalvelustamme!

Lähetä Vaikuttava lahja sähköisenä korttina

Mitäpä jos antaisit lahjaksi avun toiselle ihmiselle?

Vaikuttavien lahjojen vastaanottaja ei ole vain lahjan saaja, vaan sillä autat myös tarvitsevia lähellä tai kaukana. Ja mikä parasta, sähköinen lahja on perillä hetkessä.

Ravitseva ruoka, suoja, koulutus tai vaikka lahjoitus Punaisen Ristin Ystävätoimintaan.

Meiltä löydät juuri omannäköisesi lahjan ja tavan auttaa.

Aineettomat lahjat alkusyksyn juhliin

Tuotteet
Toggle Nav