Kevätaurinko kutsuu metsään

Tuotevalikoimamme retkeily- ja ulkoilutuotteissa on entisestään kasvanut. Tutustu tuotteisiimme ja hanki varusteet turvalliseen ja virkistävään reippailuun metsän siimeksessä.

Moomin by Arabian ja Punaisen Ristin yhteistyönä syntyi Muumi-astiasto

Tiesitkö että Tove Jansson piirsi Punaiselle Ristille kuvia 60-luvulla? Nyt nämä sympaattiset ja värikkäät kuvitukset pääsevät loistoonsa astioissa! 

PUNAISEN RISTIN KAUPASSA OSTOKSESI TEKEVÄT HYVÄÄ

Hätäradio on oleellinen osa kotivaraa

Virtaa ilman sähköä! Erinomainen tuote mökille, retkelle ja kotiin.

Radiossa on 3 kirkasta valkoista LED-lamppua, FM/AM-radio sekä useita tapoja saada virtaa: käsikampi sisäisen akun lataamiseen, aurinkokenno sekä USB-portti latausta varten. Radio sisältää myös hätäsummerin, joka aktivoituu painamalla taskulampun nappia 2 sekuntia.

Varaudu kesään!

Moomin Characters ja Punainen Risti auttavat yhdessä

Lue lisää siitä, miten Tove Jansson piirsi iloisia muumihahmoja Punaiselle Ristille jo 60-luvulla ja miten auttaminen jatkuu tänä päivänä yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa.

Tuotteita retkeilyyn ja ulkoiluun

Kevätaurinko houkuttelee metsäpolulle ja nuotiopaikalle. Monet retkeilytuotteemme sopivat myös osaksi kotivaraa, joten tule tutustumaan tarkemmin!

Näin valitset ensiapulaukun

Lue lisää eri ensiapulaukkujemme sisällöistä ja millaisiin tilanteisiin ne soveltuvat. Samalla voit valita itsellesi sopivimman!

Tuotteitamme lapsille

Olemme lisänneet valikoimamme paljon tuotteita lapsille. Tässä tuotevinkkejämme, jotka sopivat monenikäisille lapsille ja koko perheen yhteisiin puuhahetkiin.

Lähetä Vaikuttava lahja sähköisenä korttina

Mitäpä jos antaisit lahjaksi avun toiselle ihmiselle?

Vaikuttavien lahjojen vastaanottaja ei ole vain lahjan saaja, vaan sillä autat myös tarvitsevia lähellä tai kaukana. Ja mikä parasta, sähköinen lahja on perillä hetkessä.

Ravitseva ruoka, suoja, koulutus tai vaikka lahjoitus Punaisen Ristin Ystävätoimintaan.

Meiltä löydät juuri omannäköisesi lahjan ja tavan auttaa.

Aineettomat lahjat kevään juhliin

Tuotteet
Toggle Nav