Rekisteröi Bumerang turva-avaimenperä täällä

Punaisen Ristin kaupassa ostoksesi tekevät hyvää

Punaisen Ristin kaupassa asioidessasi tuet samalla Suomen Punaisen Ristin työtä Suomessa. Muutamista tuotteista osa tuotosta menee Punaisen Ristin katastrofirahastoon tai nimettyyn kotimaan toimintaan (asiasta mainitaan erikseen kyseisen tuotteen kohdalla). 

Työmme kotimaassa

Olemme läsnä

Suomen Punainen Risti on katastrofivalmiusjärjestö, joka tukee ja täydentää viranomaisten työtä äkillisissä onnettomuus- ja häiriötilanteissa.

Tarjoamme suojaa

Nuorten turvatalot avaavat ovensa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä ja tarjoavat tukea keskustelun keinoin. 

Pidämme huolta

Punaisen Ristin ruoka-apu turvaa hetkiä, joissa perusturva särkyy inhimilliseen hätään. 

Seisomme rinnalla

Kun onnettomuudet tai tulipalot koskettavat, olemme mukana luomassa turvaverkkoa ensiaskeliksi uuteen arkeen.  

Kuljemme vierellä

Punaisen Risti kouluttaa ja välittää ystävävapaaehtoisia, jotta yksinäisyyden kokemus ei syrjäyttäisi elämästä tai yhteiskunnasta. Tuemme omaishoitajien vaativaa työtä.

Annamme osaamisestamme

Kerromme kouluissa ja oppilaitoksissa elämästä eri puolilla maailmaa, ja käsittelemme muun muassa globaaleja haasteita, yksinäisyyttä, rasismia, ensiapua, kaverisuhteita sekä erilaisia tapoja auttaa. Läksyhelppimme tukevat opintiellä.

Otamme vastaan

Suomen Punainen Risti auttaa haavoittuvassa asemassa olevia maahanmuuttajia, kuten turvapaikanhakijoita, kiintiö­pakolaisia ja paperittomia.

Kutsumme mukaan

Punaisen Ristin liike on perustettu vapaaehtoisen auttamisen pohjalle. Meille jokainen on tervetullut edistämään inhimillisyyttä ja puolustamaan heikommassa asemassa olevaa.

Punaisen Ristin kaupassa sinun ostoksillasi on väliä - varmistat, että Punainen Risti on paikalla tarvittaessa!

Tuotteet
Toggle Nav