Rekisteröi Bumerang turva-avaimenperä täällä

Pienellä tiimillä, isolla sydämellä

Punaisen Ristin kauppa on osa Punaisen Ristin varainhankintaa. Kaupan tuotto menee Punaisen Ristin kotimaan toimintaan. Muutamista tuotteista osa tuotosta menee katastrofirahastoon tai nimettyyn kotimaan toimintaan, asiasta mainitaan erikseen kyseisen tuotteen kohdalla. 

Meitä verkkokaupan tiimiläisiä on viisi henkilöä ja työskentelemme Tampereella, Punaisen Ristin logistiikkakeskuksessa. Logistiikkakeskukseen on keskitetty kaikki Punaisen Ristin logistiikka: hankinnat, kansainvälinen apu sekä verkkokaupan varasto.

Verkkokauppamme palvelee myös Punaisen Ristin omia toimijoita ja on osa Punaisen Ristin valmiutta kotimaassa. Paikallisosastot, piiritoimistot sekä Punaisen Ristin vapaaehtoiset muodostavat ison ja tärkeän asiakasryhmän, jolle myös suunnitellaan ja ylläpidetään omaa tuotevalikoimaa.

Kestävästi ja ympäristöä ajatellen

Verkkokaupan varastotila sijaitsee Mustavuoren kallion uumenissa, vanhan ruutitehtaan tiloissa. Ikkunattomassa tilassa tuotteet pysyvät tasaisessa lämpötilassa ja auringonvalolta hyvässä suojassa. Pakkaamme tilaukset käsin mahdollisimman hyvin minimoidaksemme kuljetusvauriot. Käytämme pakkaamisessa ainoastaan paperia ja aaltopahvilaatikoita, jotka ovat kotimaisia ja kierrätettäviä. Mahdollisuuksien mukaan käytämme myös jo kertaalleen käytettyjä laatikoita, jos ne ovat siistejä. Näin minimoimme pakkaamisen ympäristövaikutukset.

Kaikki asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja pyrimme palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla siten, että saat tilauksesi nopeasti, sujuvasti ja ehjänä perille asti. Jos sinulla on kysyttävää tai palautetta toiminnastamme, otathan yhteyttä: varasto@punainenristi.fi

Tiimin esittely

Eija Tiittanen, verkkokauppasuunnittelija

Eija toimii verkkokaupan tiiminvetäjänä sekä myynnissä ja hankinnoissa Piian työparina. Monet verkkokaupan tekstit ovat Eijan käsialaa. Kehittäminen on myös Eijan sydäntä lähellä, oli kyse sitten verkkokaupan ominaisuuksista tai varastoinnin tehostamisesta.

Piia Peltoperä, verkkokauppasuunnittelija

Piia hoitaa myyntipalvelua rautaisella asiakaspalvelukokemuksellaan ja tekee hankintoja ja kehittää verkkokaupan tuotevalikoimaa Eijan työparina. Piia myös suunnittelee ja toteuttaa verkkokaupan markkinointia ja kampanjoita. 

Juhani Holmström, varastonhoitaja

Jussi on timanttinen varasto- ja logistiikka-alan moniosaaja ja pitää lavat suorassa ja paketit liikkeessä. Jussi ei kiireestä hermostu, vaan hoitaa monenlaiset lähetykset määräajassa matkaan.

Kaija Eerikäinen, varastotyöntekijä

Kaija hoitaa päivittäiset verkkokaupan tilausten lähetykset ulko-ovelle noutovalmiiksi sujuvasti ja sydämellä. Yleensä pakettiin sujahtaa vielä mukava viesti asiakkaalle. Kaijalle on erityisen tärkeää positiivinen asiakaskokemus ja se tuo myös hyvän mielen tekijälle itselleen.

Ville Tapio, varastotyöntekijä

Ville keräilee tehokkaasti verkkokaupan tilaukset ja pakkaa paketit suitsait. Ville tuo hyvää energiaa varastomme arkeen ja hän on aina valmis auttamaan kollegaa vaikkapa tietoteknisessä pulmassa.

Logistiikkakeskuksen esittely

Alta voit katsoa esittelyvideon Punaisen Ristin logistiikkakeskuksen toiminnasta, kesto 7,5 min.

Tuotteet
Toggle Nav