Tuoteuutuutemme retkeilijälle ja vaelluksille

Kevätauringon kutsuessa jo metsäpoluille on hyvä hetki päivittää varusteet Punaisen Ristin kaupassa. Meiltä on toivottu tuotevalikoimaan lisää tuotteita, jotka sopivat retkeilyyn ja ulkoiluun. Ja asiakkaiden toiveet on kuultu. Tässä uutuuksiamme nyt varastossa, lisääkin on vielä kevään mittaan tulossa, joten kannattaa seurata kaupan valikoimaa. Myös tilaamalla kampanjakirjeemme saat tiedon uusista tuotteistamme. Voit liittyä kampanjakirjeen postituslistalle kaupan etusivulla.

 

HIITTI-lämpöpakkaukset ja avaruuslakana 

HIITTI-lämpöpakkauksia käytetään mm. kylmettyneiden tai lievästi hypotermisten potilaiden ja pelastettavien lämpimänä pitämiseen ensiavussa, ensihoidossa ja kuljetuksessa. Nämä aiemmin viranomaisten ja ammattilaisten käytössä hyviksi havaitut tuotteet ovat nyt saatavilla myös kuluttajille!

Lämpöpakkaus on ehdoton osa ensiapuvarustusta pitkillä vaelluksilla. Kesälläkin lämpötila voi olla viileä ja jos siirretään loukkaantunutta ihmistä, hänen lämpimänä pitämisensä on ehdottoman tärkeää. Myös laavulla, pilkillä tai passissa istuessa lämpöpakkaukset lämmittävät mukavasti hanskoissa tai takamuksen alla, jos sää on viileä.

Avaruuslakana on vanha tuttu tuotteemme, joka on hyvä olla myös mukana luonnossa liikkuessa. Se kestää potilaan painon, joten sitä voi käyttää kantamiseen. Tämä on erittäin tarpeellista, kun ollaan keskellä metsää. Avaruuslakanan avulla loukkaantunut saadaan kannettua lähelle tietä odottamaan ambulanssin tuloa.

 1. HIITTI-lämpöpakkaus 1000
  HIITTI-lämpöpakkaus 1000
  34,50 €
 2. HIITTI-lämpöpakkaus 200
  HIITTI-lämpöpakkaus 200
  26,90 €
 3. Avaruuslakana eli suojapeite
  Avaruuslakana
  12,90 €

Laastarit mukaan ja vedeltä suojaan

Kovamuovinen laastarikotelo on näppärä ottaa mukaan reissuun kuin reissuun. Se sujahtaa repun sivutaskuun ja laastarit pysyvät käyttövalmiina pölyltä ja kosteudelta suojassa.

Pitemmälle reissulle kannattaa ottaa mukaan ensiapulaukku. Sen saa sateelta ja vesistöiltä suojaan kätevällä vesitiiviillä merimiessäkillä, johon mahtuu ensiapulaukun lisäksi muutakin varusteita, esimerkiksi edellä mainitut lämpöpakkaukset. Vesitiiviissä säkissä on ristilogo sekä teksti Punainen Risti Ensiapu, jolloin muutkin tietävät sen sisältävän tärkeitä ensiaputarvikkeita, joita tarvitaan haaverin sattuessa.

 1. Vesitiivis säkki Ensiapu-logolla
  Vesitiivis säkki Ensiapu-logolla
  19,90 €
 2. Laastarikotelo SPR
  Laastarikotelo SPR
  6,00 €

Otsalamppu valaisee tien

Otsalamppu on ehdoton hämärään aikaan liikkujalle. Sen kanssa on mukava tehdä juoksu- tai pyörälenkki tai vaikka ulkoiluttaa koiraa niin, ettei kompastu pimeässä jalkoihinsa. Myös öiselle laavulle se on näppärä lisävaruste. Otsalamppu on hyvä myös olla kotona ja mökillä sähkökatkoksen varalta. 

Saimme myyntiin erän laadukkaita otsalamppuja, joissa on zoomattava, 6W 600 lumenin LED-lamppu. Valossa on kolme eri toimintoa: kirkas, normaali ja strobo-valo. 

 1. Otsalamppu CREE XM-L T6 LED
  Otsalamppu CREE XM-L T6 LED
  14,90 €

Jemma-pullo kätkee puhelimen ja avaimet

Jemma-juomapullo on kätevä varsinkin kaupunkiliikkujalle sekä kesäiselle uimarannalle mukaan. Pullossa on kaksi osaa: pohjasta aukeavaan osaan voit laittaa puhelimen, pankkikortin ja avaimet ja päältä aukeavaan osaan voit lisätä veden. Kaikki tarvittava kulkee helposti mukana! Jos juoma on tummaa, esimerkiksi kolajuomaa, niin pullon muuta sisältöä ei näe. Näin voit jättää puhelimesi Jemma-pulloon turvaan, kun pulahdat järveen uimaan.

 1. Tämä juomapullo on muutakin kuin mitä päälle näkyy!
  Juomapullo Jemma
  15,90 €
Tuotteet
Toggle Nav