Rekisteröi Bumerang turva-avaimenperä täällä

HIITTI-lämpöpakkaus 1000

HIITTI 1000® on heti valmis lämpöpakkaus, joka lämpenee noin 50-60 asteeseen ja pysyy lämpimänä useita tunteja. Lämpöpakkauksia käytetään mm. kylmettyneiden tai lievästi hypotermisten potilaiden ja pelastettavien lämpimänä pitämiseen ensiavussa, ensihoidossa ja kuljetuksessa. Nämä aiemmin viranomaisten ja ammattilaisten käytössä hyviksi havaitut tuotteet ovat nyt saatavilla myös kuluttajille!

Lämpöpakkaus on ehdoton osa talviliikkujan ensiapuvarustusta. Myös laavulla, pilkillä tai passissa istuessa se lämmittää mukavasti takamuksen alla. HIITTI 1000® on uudelleenkäytettävä, se ladataan uudelleen keittämällä sitä n. 30-45 min vedessä kunnes liuos muuttuu kirkkaaksi.

34,50 €
Saatavilla

Lisätietoja

Lisätietoja
TuotenumeroT200688
VäriPunainen
Tuotteen materiaaliMuovi
Mitat - P x L x K (cm)20 x 30 x 3

Lämpöpakkausta ei tule laittaa suoraan iholle, vaan on oikein jättää jäähtyneen ihon ja lämpöpakkauksen väliin lämpöä tasaava kangaskerros. Iho tuntee sen kuumana, mutta ei polttavana. Hyötysuhde paranee, mitä lähempänä kehoa lämpöpakkaus on, ja mitä paremmin se on eristetty ulkoilmasta.

Tuoteseloste

  • Asetaattiyhdiste ( ravintoryhmä)
  • Agaragar
  • s/d alkoholi 45
  • s/d alkoholi 20
  • Tislattua vettä

Lämpöpakkaus ei sisällä käyttäjälleen tai ympäristölle haitallista yhdistettä. Jos lämpöpakkauksen sisältöä joutuu kosketuksiin ihon, silmien tai vaatteiden kanssa tulee alue huuhtoa runsaalla vedellä. Tuote on pakattu PVC-muoviin, joten sitä on käsiteltävä huolellisesti pakkasessa.

Tuotteet
Toggle Nav