Rekisteröi Bumerang turva-avaimenperä täällä

Tekstatut adressit Punaisen Ristin kaupasta

Kun haluat onnitella juhlavasti tai ottaa osaa suruun, adressi on hyvä tapa muistaa läheisiä. Punaisen Ristin adressin tekstauspalvelussa asettelemme adressin sisälehdelle haluamasi tekstit ja lähetämme onnittelu- tai muistoadressin suoraan vastaanottajalle eli onniteltavalle tai surukotiin. 

Näin tilaat tekstatun adressin: 

Valitse verkkokaupastamme sopiva kansivaihtoehto adressiisi. Löydät valikoimastamme kannet suomeksi ja ruotsiksi sekä vaihtoehtoja myös ilman kansitekstiä.

Täytä tekstikentät huolellisesti. Värssyä tai runoa ei adressille ole pakko laittaa, onnittelu- tai osanottoteksti riittää. Muista listata kaikkien adressiin osallistujien nimet ja merkitse rivinvaihdot kauttaviivalla, jotta asettelemme nimet oikein adressille.

Meidän voi olla vaikea tulkita, mikä nimistä on etu- ja mikä sukunimi tai mitkä nimet halutaan samalle riville, eli ketkä ovat samaa perhekuntaa. Tässä tarvitsemme apuasi. Muutoin asettelemme tekstit kauniisti rivittäen, esimerkiksi siten että värssy tai runo on helppo lukea ääneen. 

Kun olet täyttänyt kaikki vaaditut kentät adressiin, laita adressi ostoskoriin ja etene kassalle suorittamaan maksu. Voit myös tilata kerralla useampia tekstattuja adresseja tai voit samalla tilauksella tilata myös muita tuotteitamme.

Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä erillisen ilmoituksen, kun adressisi on lähetetty. Jos sinulla on kysyttävää tekemästäsi adressitilauksesta, voit olla aina yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@redcross.fi

Näin käsittelemme tilauksesi: 

Adressin tekstaukseen käytämme graafisen suunnittelun ohjelmaa, emme siis tekstaa adresseja käsin. Tämä siksi, että lopputulos on aina tekijästään riippumatta yhtä laadukas ja tyylikäs. Kuoreen kirjoitamme käsin vastaanottajan osoitteen. 

Adressi pakataan kuoreen, jossa on Punaisen Ristin tuotetunnus ja se laitetaan isompaan kuoreen, jonka päälle laitetaan Matkahuollon rahtikirja. Adressit toimitetaan Matkahuollon XXS-luukkujakeluna, eli adressi jaetaan postilaatikkoon tai postiluukkuun vastaanottajan luona. Matkahuolto toimittaa ne perille 2-4 arkipäivän kuluessa. Voimme lähettää adressin onniteltavalle, surukotiin, omaisille tai muistotilaisuuteen, sen mukaan minkä osoitteen olet adressia tilatessasi ilmoittanut. Toimitamme adressit kaikkialle Suomessa, myös Ahvenanmaalle.

Suruadressien etiketti

Adressi lähetetään kun tieto vainajan poismenosta on tullut. Adressit luetaan usein muistotilaisuudessa, eli adressi kannattaa tilata mahdollisimman nopeasti, jos haluaa sen ehtivän perille ennen hautajaisia. Adressin saapuminen muistotilaisuuden jälkeen ei kuitenkaan ole etikettivirhe. Se lämmittää yhtä lailla vastaanottajan mieltä, vaikka saapuisi myöhemminkin.

Adressin voi lähettää myös hautajaisten jälkeen, esimerkiksi jos huomaa kuolinilmoituksen lehdestä tai kuulee suru-uutisen vasta myöhemmin. Tärkeintä on osoittaa muistamisensa omaisille ja ottaa osaa heidän suruunsa. Moni ei pysty suurimman surun keskellä edes keskittymään adressien lukemiseen, vaan niitä käydään läpi ehkä myöhemmin, kun ensijärkytys on väistynyt. Adressista jää lämmin muisto omaisille.

Tekstaamme adressit myös yrityksille sekä julkisyhteisöille 

Adressipalvelumme palvelee myös yrityksiä ja julkisyhteisöjä. Monet yritykset ovatkin jo keskittäneet adressitilauksensa meille, kun haluavat vaikkapa onnitella yrityksen työntekijöitä pyöreistä vuosista tai pitkästä työurasta yrityksessä. Myös suruadressien tekstaus ja lähettäminen on meidän kauttamme nopeaa ja vaivatonta.  

Uusi verkkokauppamme mahdollistaa useamman tekstattavan adressin tilaamisen kerralla, voit valita jokaiselle oman kansiaiheen ja täyttää kullekin adressille omat tekstinsä. Sitten voit maksaa kaikki adressit kerralla kassalla. Maksuvaihtoehdoistamme löydät verkkopankkimaksun, tavallisimmat luottokortit, MobilePayn sekä laskun yrityksille sekä organisaatioille, joilla on Y-tunnus. 

Jos haluat adressille yrityksenne logon tai seuran/kaupungin tunnuksen, sekin on mahdollista ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme myynti@redcross.fi.

Jos organisaatiollasi on usein tarvetta adressien tekstaukselle, voit myös ottaa myyntipalveluumme yhteyttä kuukausilaskutuksesta. Voimme suunnitella teille myös oman sisälehden yrityksenne tai organisaationne logolla.

Punaisen Ristin adressien tekstauspalvelu on myös tapa tukea toimintaamme kotimaassa. Kuten muidenkin verkkokauppamme tuotteiden tuotot, myös adressipalvelun tuotto käytetään Punaisen Ristin paikalliseen toimintaan sekä äkilliseen avun tarpeeseen Suomessa. 

Tuotteet
Toggle Nav