Heijastin turvaa sinua ja auttaa muita

Tule osaksi avun ketjua. Kotimainen Avun ketju -heijastin on myynnissä vuoden loppuun asti. Heijastimen tuotto ohjataan Suomen Punaisen Ristin katastrofirahaston kautta kriisivalmiuteen ja varautumiseen sekä eniten apua tarvitsevien auttamiseen kotimaassa ja maailmalla.

Näyttelijä Krista Kosonen on mukana Avun ketju -kampanjassa. 

– Mielestäni meillä on velvollisuus auttaa toinen toisiamme silloin, kun siihen on mahdollisuus, Krista Kosonen tiivistää.

Keräykseen osallistumista helpottaa myös varmuus siitä, että annettu apu menee perille. Suomen Punainen Risti on läsnä lähes kaikissa maailman maissa. Apu suunnataan sinne, missä apua eniten tarvitaan.

Avun ketju -heijastin sopii ystävien, asiakkaiden sekä henkilöstön muistamiseen

Heijastin on helppo tapa turvata läheisiä pimeään vuodenaikaan. Se on myös helppo lähettää vaikka joulukortin kaverina kirjekuoressa ystävälle tai yrityksen asiakkaille, henkilöstölle tai yhteistyökumppaneille. Voi olla, että tänäkään vuonna ei vielä perinteisiä pikkujouluja vietetä, joten henkilöstön lahjapakettiin voi sujauttaa mukaan heijastimen, joka kertoo välittämisestä. Sekä sen kantajan että avun saajan hyvinvoinnista.

Näin toimi esimerkiksi asiakkaamme Biotop Oy. Heijastimien hankinta tuli ajankohtaiseksi ja he näkivät, että Punaisen Ristin kaupassa on uusi tuote, joka vastaa tarpeeseen.

- On mukavaa yhdistää hyöty ja samalla tukea SPR:n katastrofirahastoa. Olemme joskus hankkineet omalla logolla varustettuja heijastimia liikelahjaksi, mutta Avun ketju -heijastin tuntui tällä kertaa järkevämmältä vaihtoehdolta, kertoo Biotop Oy:n toimitusjohtaja Risto Ranta.

Vaikka Avun ketju -heijastimia saa laajasti S-ryhmän ja Tokmannin myymälöistä sekä Tokmannin verkkokaupasta, ostopaikaksi valikoitui Punaisen Ristin kauppa.

- Punaisen Ristin kauppa on luotettava kotimainen toimija. Siellä on hyvä tuotevalikoima ja sujuvat toimitukset, Risto Ranta kehuu verkkokauppaamme.

  1. Heijastin Avun ketju
    Heijastin Avun ketju
    5,00 €
Tuotteet
Toggle Nav