Rekisteröi Bumerang turva-avaimenperä täällä

Sointu-keittiöpyyhe Lapuan kankurit

Monikäyttöinen keittiöpyyhe sopii myös käsipyyhkeeksi tai pieneksi liinaksi.

Jacquard-kudottu keittiöpyyhe on kudottu 60% eurooppalaisesta Masters of Linen * -pellavasta ja 40 % bio-orgaanisesta puuvillasta. Pellava-puuvillainen tuote on helppohoitoinen, ekologinen, imukykyinen ja nopeasti kuivuva. Väri kulta-mustikka-pellava.

Tuotteen valmistaja on Lapuan Kankurit ja tuote on Suomessa valmistettu Avainlippu-tuote. 

SOINTU-kuosin on suunnitellut Helmi Liikanen. "SOINTU-kuosi muistuttaa pianon koskettimia - musiikin tapaan voi soittaa harmonisilla väreillä. Suunnittelin kankaan käännettäväksi, jotta langan värit näkyvät yhtä kauniisti pyyhkeen molemmilla puolilla."

Tarjoushinta 12,00 € Normaalihinta 15,12 €
Saatavilla

Lisätietoja

Lisätietoja
TuotenumeroT200751
ValmistusmaaSuomi
VäriKuviollinen
Tuotteen materiaaliPellava
Mitat - P x L x K (cm)46x70
Ale

* Lapuan Kankurit on osa Masters of Linen -organisaatiota, mikä tarkoittaa, että tuotteissa käytettävä pellava on parasta eurooppalaista laatua. SOINTU-pyyhkeiden materiaalina ovat Masters of Linen -laatuinen aivinapellava ja bio-orgaaninen puuvilla, joka on valmistettu ÖKO-TEX-standardin mukaisesti. Tuotteet kudotaan kutomossamme Lapualla, ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Tuote on valmistettu pellavasta ja bio-orgaanisesta puuvillasta. Pellava on kasvanut Normandiassa, Euroopassa ja se on 100% eurooppalaista, jäljitettävää ja pitkäkuituista Masters of linen- pellavaa. Kaikki langat on kehrätty ja värjätty Euroopassa REACH asetusten mukaan ja täyttävät ÖKO-TEX sertifikaatin vaatimukset.

Hoito-ohje: Herättääksesi pellavan imukyvyn, pese pellavatekstiilit ennen käyttöä 60°C hienopesuohjelmalla ilman linkousta, erillään muusta pyykistä väljässä vedessä. Myös 40°C riittää. Vältä huuhtelu- ja valkaisuaineita. Ei rumpukuivausta. Kuosittele, mankeloi tai silitä kosteana. Värjäämätön pellava vaalenee pesujen myötä. Kankaan kutistuvuus n. 5%.

Tuotteet
Toggle Nav