Rekisteröi Bumerang turva-avaimenperä täällä

Arjen turvaa ja apua askareisiin

Olemme koonneet tähän täsmävinkit ikäihmisille sekä liikuntarajoitteisille arjen turvaamiseen ja helpottamiseen. Haluamme arkea helpottavilla tuotteilla ehkäistä tapaturmia sekä tukea vanhemman väestön itsenäistä ja omatoimista elämää. Lue vinkkimme ja kerää samalla tuotteet ostoskoriin!

Näppärät arjen helpottajat

Kun ikää karttuu, tahti hidastuu ja monille itsestäänselvistä asioista, kuten ruokapakkausten avaamisesta voi tulla vaikeaa. Jos avaamista koittaa avustaa terävillä esineillä, kuten saksilla tai veitsellä, niin tapaturmia sattuu helposti. Oikeilla apuvälineillä vältetään haaverit ja arki luistaa vanhaan malliin vaikka käsien voimat heikkenisivätkin.

Myös tapaturman seurauksena käsien tai jalkojen voimat voivat heiketä ja nuorikin ihminen voi tarvita apua esimerkiksi autosta nousemiseen. Näppärän kahvan tuella takapenkiltä nouseminen ja omatoiminen liikkuminen helpottuu. 

Taskukokoinen suurennuslasi kannattaa ottaa kauppareissulle mukaan. Tuotepakkausten tekstit voivat olla niin pienellä, että lukulaseillakaan niitä ei erota. Iso suurennuslasi valolla auttaa pientenkin pränttien lukemisessa kirjasta, sanomalehdestä tai vaikka lääkkeiden käyttöohjeesta.

Reunavahti on kotimainen innovaatio ylös kääntyvien maton reunojen oikaisemiseen. Mattoon kompastuminen voi aiheuttaa vakavan loukkaantumisen ja vaikka siitä selvittäisiinkin mustelmilla, ikäihmiselle nouseminen ylös lattialta voi olla vaikeaa tai jopa mahdotonta ilman apua. Mattoon kiinnitettävä Reunavahti ei vaurioita lattiaa ja sopii kaikenlaisiin mattoihin.

 1. Monitoimiavaaja 3in1
  Monitoimiavaaja 3in1
  10,90 €
 2. Yleisavaaja monitoimi
  Yleisavaaja monitoimi
  6,89 €
 3. Suurennuslasissa myös valo.
  Suurennuslasi valolla
  49,90 €
 4. Suurennuslasi taskukoko
  Suurennuslasi taskukoko
  9,80 €
 5. Apukahvan tuotekuva
  Apukahva auton niskatukeen
  12,95 €
 6. Reunavahti matolle
  Reunavahti matolle
  7,90 €

Kodin ja asujan turvaksi

Monella on huoli iäkkäästä läheisestään, joka saattaa asua kauempana. Omassa kodissa asumista ja pärjäämistä voi tukea monella tavalla ja tapaturmiin voi varautua. Paloturvallisuus on joka kodissa tärkeä huomioida: palovaroittimet tulee olla kunnossa ja ensisammutusvälineenä sammutuspeitto on hyvä olla varalla.

Avainpiilo on kätevä ja turvallinen paikka vara-avaimen säilytykseen. Huolestuneet omaiset voivat pyytää vaikka naapurin apuun tarkistamaan ikäihmisen voinnin, jos häntä ei tavoita puhelimitse. Vara-avain löytyy avainpiilosta numerokoodin avulla ja apu pääsee paikalle.

 1. Avainpiilo
  Avainpiilo
  25,00 €
 2. Sammutuspeite Suomu
  Sammutuspeite Suomu
  26,00 €
 3. Palovaroitin 10 vuoden paristolla
  Palovaroitin 10 vuoden paristolla
  21,90 €
 4. Magneetilla kiinnität palovaroittimen helposti kattoon
  Magneettikiinnitin palovaroittimille
  6,89 €
 5. Häkävaroitin 10 vuoden akulla
  Häkävaroitin 10 vuoden paristolla
  34,99 €

Tietoa auttajien avuksi hädän hetkellä

Mitä jos tuuperrun kauppareissulla tai joudun onnettomuuteen? Mitä jos en itse pysty kertomaan, mitä lääkityksiä tai perussairauksia on otettava hoidossa huomioon? Sos-tuotteemme tuovat avun tilanteissa, joita ei toivoisi sattuvan kenellekään.

Sos-ranneke sisältää paperiliuskan, johon voi kirjoittaa lääkitykset, allergiat sekä sairaudet, jotka vaikuttavat hoitopäätöksiin. Lisäksi tietoihin on hyvä kirjata omat ja läheisten yhteystiedot. Sos-ranneke kulkee koruna ranteessa kaikkialle ja sen sisältämät tärkeät tiedot ovat aina mukanasi. Sos-rannekkeesta löytyy kahta eri mallia. Sos-riipus hopeaketjulla on vaihtoehto rannekkeelle ja sos-kortti taas kulkee mukana esim. lompakossa tai puhelimen suojakotelossa.

 1. SOS palaranneke, pituus 17,5 cm
  SOS palaranneke, pituus 17,5 cm
  49,00 €
 2. SOS palaranneke, pituus 19,5 cm
  SOS palaranneke, pituus 19,5 cm
  49,00 €
 3. SOS venyvä ranneke, pituus 16,5 cm
  SOS venyvä ranneke, pituus 16,5 cm
  42,00 €
 4. SOS venyvä ranneke, pituus 18 cm
  SOS venyvä ranneke, pituus 18 cm
  42,00 €
 5. SOS-riipus
  SOS-riipus hopeaketjulla
  26,99 €
 6. SOS-kortti, SOS-kort, SOS-card
  SOS-kortti, SOS-kort, SOS-card
  3,50 €
Tuotteet
Toggle Nav