Registrera din Bumerang säkerhetsnyckelring här

Litet team med stort hjärta

Röda Korsets butik är en del av Röda Korsets penninginsamling. Intäkterna från butiken går till Röda Korsets verksamhet i Finland. Vi är fyra personer i webbutikens team och vi arbetar i Tammerfors, på Röda Korsets logistikcenter. All Röda Korsets logistik är centraliserat i logistikcentret: upphandling, internationell hjälp och webbutikens lager.

Vår webbutik betjänar också Röda Korsets egna aktörer och är en del av Röda Korsets beredskap i Finland. De lokala avdelningarna, distriktsbyråerna och Röda Korsets frivilliga utgör en stor och viktig kundgrupp, för vilken det egna produktsortimentet också planeras och upprätthålls.

Hållbar och med tanke på miljön

Webbutikens lagerlokal ligger i berget Mustavuori, i den gamla krutfabrikens lokaler. I lokalen utan fönster hålls produkterna i en konstant temperatur och är väl skyddade från solljus. Vi förpackar beställningarna för hand så bra som möjligt för att minimera leveransskador. Vi använder endast papper och vågpapplådor, som är inhemska och återvinningsbara, för förpackningen. Där det är möjligt använder vi också lådor som redan har använts en gång, om de är rena. På så sätt minimerar vi förpackningens miljöpåverkan.

Alla våra kunder är viktiga för oss, och vi strävar efter att betjäna dig på bästa möjliga sätt så att du får din beställning snabbt, smidigt och intakt ända fram.  Kontakta oss om du har frågor eller feedback om vår verksamhet: varasto@punainenristi.fi

 *Bilden högst upp på sidan visar den fina graffiti i lagerkorridoren, målad av skolbarn från Tammerfors 1993.

Presentation av teamet:

Eija Tiittanen, webbutiksdesigner

Eija leder webbutikens lagerteam och fungerar som arbetspar tillsammans med Sofia inom försäljning och upphandling. Många av webbutikens texter har Eijas handstil. Utveckling ligger också Eijas hjärta nära, oavsett om det är webbutikens egenskaper eller mer effektiv lagring.

Sofia Ala-Rantala, webbutiksdesigner

Sofia sköter om försäljningstjänsten med en glad kundservice och har som visuell person huvudansvaret för webbutikens visuella image. Sofia sköter också upphandling och tillsammans med Eija planerar och genomför hon webbutikens marknadsföring och kampanjer.

Juhani Holmström, lagerföreståndare

Jussi är en pärla och mångkunnig inom lager- och logistikbranschen och håller pallarna raka och paketen i rörelse. Jussi blir inte uppjagad av brådska, utan sköter om att de olika försändelserna expedieras i tid.

Kaija Eerikäinen, lagerarbetare

Kaija sköter smidigt och helhjärtat om de dagliga leveranserna av webbutikens beställningar, allt från insamling av varor till att ha dem klara för avhämtning vid ytterdörren. Vanligtvis glider ett trevligt meddelande till kunden ner i paketet. En positiv kundupplevelse är speciellt viktig för Kaija och den gör också arbetaren själv på gott humör.

Presentation av Logistikcentret

Nedan kan du titta på en presentationsvideo om driften av Röda Korsets logistikcenter, längden är 7,5 min. Tal och text är på finska.

Produkter
Växla Nav