Registrera din Bumerang säkerhetsnyckelring här

Färgläggningssagobok Jordenruntresenärens kvällssagor

Sysselsättande färgläggningssagobok med djurtema för alla små jordenruntresenärer. Innehåller fyra kvällssagor och färgläggningsbilder som hänför sig till sagorna. Häftet kan vikas så att barnet ser bilden hen har färglagt när den vuxna läser sagan kring bilden. 

Finns endast på finska.

8,50 €
Saatavilla

Mer information

Mer information
ProduktnummerT200585
Country of ManufactureFinland
Måtter L x B x H (cm)30 x 21 x 0.5
ProduktmaterialPapper

Maailmanmatkaajan iltasadut ovat syntyneet omasta kokemuksesta. Iris Poutanen irrottautui oravanpyörästä, myi koko omaisuutensa ja kiersi 4 vuotta maailmaa tehden erilaisia vapaaehtoistöitä, auttaen sekä eläimiä että ihmisiä. Hänet toi takaisin Suomeen ensimmäisen kummilapsen syntymä, ja toinen kummilapsi sai hänet jäämään Suomeen pysyvästi. Sadut hän kirjoitti alun perin kummilapsilleen, ja yhdessä kuvittajaystävänsä Mira Koskisen kanssa he päättivät tehdä niistä värityssatukirjan, jotta muutkin pienet kuulijat voisivat ihastua Iriksen satuihin.

Iris on Punaisen Ristin vapaaehtoinen ja nähnyt itse sen työn, mitä SPR tekee kotimaassa niiden hyväksi, jotka tarvitsevat apua. Mira on kolmen lapsen äiti, jolle iltasatujen lukeminen on hyvinkin tuttua. Iriksen saduista inspiroituneena hän loi kirjan kuvituksen ja lapsille sopivat värityskuvat. Yhdessä he päättivät lahjoittaa yhteisen projektinsa myyntituotot Punaiselle Ristille, joka käyttää tuotot kotimaan toiminnan tukemiseen.

Maailmanmatkaajan iltasaduissa eläimet ovat pääosassa ja tarinat ovat sopivan vauhdikkaita, mutta lopussa rauhallisia, jotta uneen olisi helppo rauhoittua. Aikuinen satujen lukija saattaa huomata tarinoissa myös suurempia teemoja liittyen ihmissuhteisiin, maailmantilanteeseen ja eläinten oikeuksiin.

Produkter
Växla Nav