Registrera din Bumerang säkerhetsnyckelring här

Kökshandduk av Lapuan kankurit

Den multifunktionella kökshandduken passar som handduk eller en liten trasa. Färg kanel-grå-linné.

Den jacquardvävda kökshandduken är vävd av 60 % European Masters of Linen* linne och 40 % bioorganisk bomull. Linne-bomullsprodukten är lättskött, ekologisk, absorberande och snabbtorkande. 

Tillverkare av produkten är Lapua Kankurit och produkten är en finsktillverkad Nyckelflagga-produkt.

SOINTU-mönstret designades av Helmi Liikanen.

Specialpris 12,00 € Ordinarie pris 15,12 €
Saatavilla

Mer information

Mer information
ProduktnummerT200752
Country of ManufactureFinland
FärgMönstrad
ProduktmaterialLin
Måtter L x B x H (cm)46x70
Ale

* Lapuan Kankurit är en del av Masters of Linen-organisationen, vilket innebär att linne som används i produkterna är av bästa europeiska kvalitet. SOINTU handdukar är gjorda av Masters of Linen kvalitets hjärnlinne och bioorganisk bomull, som är tillverkad i enlighet med ÖKO-TEX standarden. Produkterna vävs i vårt väveri i Lapua, och de har tilldelats nyckelflaggan. Produkten är gjord av linne och bioorganisk bomull. Linnet odlas i Normandie, Europa och är 100% europeiskt, spårbart och långfibrigt Masters of Linen-linne. Allt garn är spunnet och färgat i Europa enligt REACH-reglerna och uppfyller kraven i ÖKO-TEX-certifikatet.

Skötselråd: För att öka uppsugningsförmågan hos lin, tvätta linnetextilier före användning i 60°C med ett skonsamt program utan centrifugering, separat från annan tvätt i ljummet vatten. 40°C är också tillräckligt. Undvik sköljmedel och blekmedel. Ingen torktumling. Ludd, stryk eller stryk när det är fuktigt. Ofärgat linne blir lättare vid tvätt. Tyget krymper ca 5%.

Produkter
Växla Nav