Registrera din Bumerang säkerhetsnyckelring här

Kvällssagobok Villisika nimeltään Sillivika

Jarmo Teiniläs roliga och gripande berättelse i norra Karelens nationallandskap får liv i de varma och fascinerande bilderna på Kanerva Kartano. Boken lämpar sig bra för till exempel en kvällssag. 40 sidor. Boken kommer ut i februari 2022. Finns endast på finska.

 

Specialpris 13,00 € Ordinarie pris 15,90 €
Saatavilla

Mer information

Mer information
ProduktnummerT200650
Country of ManufactureEstonia
Måtter L x B x H (cm)9 x 17 x 24
Ale

Tekijät/kustannus Suomi, painopaikka Viro.

Villisika nimeltään Sillivika on tamperelaisen taiteilijapariskunnan Jarmo Teinilän ja Kanerva Kartanon ensimmäinen yhteinen lastenkirja. Kirja ilmestyy helmikuussa 2022 Kovasana Kustannuksen vasta lanseeratussa Kivasana-lastenkirjasarjassa.

Jarmo löysi jo varhain kirjat. Asuessaan ottolapsena Valkeakoskella hän ahmi käytännössä koko Valkeakosken kirjaston kirjavalikoiman. Ensin lasten ja sitten aikuisten kirjallisuuden. Lastenkotitaustansa ansiosta Jarmolla on syvä halu tukea lapsia ja nuoria; kirjoittaen luoda niin iloa, elämyksiä ja turvallisuuden tunnetta heidän elämänsä alkutaipaleelle. 

Kanerva kävi lapsena puolestaan lasten ja nuorten kuvataidekoulua Tampereella sukeltaen kuvataiteen maailmaan taiteilijaopettajien ohjauksessa. Kanerva kahden lapsen äitinä sekä pitkään kuva- ja yhteisötaiteilijana työskennelleenä tuntee, että nyt on hyvä aika ammentaa omista kuvallisista kätköistä luoden omaa satumaailmaa. 

Kanerva on koulutukseltaan kuvataiteilija (TAMK, 2004) ja Jarmo on valmistunut filosofian maisteriksi pääaineenaan yleinen kirjallisuustiede (Turun yliopisto, 2015).

Produkter
Växla Nav