En protes till en krigsskadad i Syrien FI, 50 €/st

Detta kort är på finska. Skriv din hälsning i det angivna fältet. Du kan också lägga till en logotyp på kortet. Du ser en förhandsvisning av kortet när skriver det.

Du kan skicka en eller flera Betydelsefulla gåvor åt gången, priset är 50 € / utskick. Lägg till e-postadresserna för kortmottagarna, åtskilda med semikolon och spara med knappen "Infoga mejl". Kontrollera att e-postadresserna stavas korrekt så att kortet når mottagaren.

Du kan välja att skicka kortet direkt eller vid bestämd tidpunkt. Om du vill kan du också ge ett ytterligare bidrag till Katastroffonden genom att ange ett valfritt belopp i fältet Ytterligare bidrag.

Max: 128 tecken

Max. 500 kB. Kompatibla filändelser att ladda upp: jpg, jpeg, png

Fyll i texten som blir på ämnesrad i kortets e-post och webbsida. Max 50 tecken

Sändningsdatum

Mer information

Mer information
ProduktnummerP300118

Det finns många som har förlorat en lem i kriget i Syrien och behöver en protes när de lär sig leva i en ny situation. Protesen underlättar rörlighet på egen hand. Barnen får möjlighet till lek, skolgång och kan röra sig utanför hemmet och de vuxna får möjlighet att hitta sin roll i samhället. Med denna gåva ger du en syrier som har skadats i kriget en möjlighet att komma på fötter igen och ett budskap som vi alla vill höra: Man bryr sig om dig.

Fakta

  • Denna Betydelsefulla gåva är ett obundet bidrag till Finlands Röda Kors katastroffond.
  • Det är en immateriell gåva till den som inte vill ha några föremål. Gåvan är konkret till den som behöver materiell hjälp.
  • Frivilliga förmedlar hjälp runt om i världen.

Polisstyrelsens insamlingstillstånd RA/2020/1407/9.11.2020 i hela landet, utom på Åland. Ålands landskapsregering, tillstånd nr ÅLR 2020/9246/7.12.2020. rodakorset.fi/tillstand

Produkter
Växla Nav