Fruktträd till en familj, 15 €/st

Fyll i din hälsning i det angivna fältet och du kan också lägga till en logotyp på kortet. Du ser en förhandsvisning av kortet när du lägger till information på kortet.

Du kan skicka en eller flera Betydelsefulla gåvor åt gången, priset är 15 € / leverans. Lägg till e-postadresserna till kortmottagarna åtskilda av semikolon och spara dem med knappen. Kontrollera att e-postadresserna stavas korrekt så att kortet når mottagaren.

Du kan välja att skicka kortet direkt eller på schemalagd tid. Om du vill kan du också göra en ytterligare bidrag till Katastroffonden genom att ange önskat belopp i fältet Ytterligare bidrag.

Max: 128 tecken

Max. 500 kB. Kompatibla filändelser att ladda upp: jpg, jpeg, png

Fyll i texten som blir på ämnesrad i kortets e-post och webbsida. Max 50 tecken

Sändningsdatum

Mer information

Mer information
ProduktnummerP300185

Näring är ett livsvillkor för ett barn som lever i svåra förhållanden utanför Finlands gränser. Med din hjälp får familjen fruktträd och ett budskap som var och en av oss vill höra: Någon bryr sig om dig.

Fakta
  • Denna Betydelsefulla gåva är ett obundet bidrag till Finlands Röda Kors katastroffond.
  • Det är en immateriell gåva till den som inte vill ha några föremål. Gåvan är konkret till den som behöver materiell hjälp.
  • Frivilliga förmedlar hjälp runt om i världen.
 
Polisstyrelsens insamlingstillstånd RA/2020/1407/9.11.2020 i hela landet, utom på Åland. Ålands landskapsregering, tillstånd nr ÅLR 2020/9246/7.12.2020. rodakorset.fi/tillstand
Produkter
Växla Nav