Ett matpaket för en familj för en månad, 35 €/st

Skriv i din hälsning i det angivna fältet. Du kan också lägga till en logotyp på kortet. Du ser en förhandsvisning av kortet när du skriver det.

Du kan skicka en eller flera Betydelsefulla gåvor åt gången, priset är 35 € / utskick. Lägg till e-postadresserna för kortmottagarna, åtskilda med semikolon och spara med knappen. Kontrollera att e-postadresserna stavas korrekt så att kortet når mottagaren.

Du kan välja att skicka kortet direkt eller vid en bestämd tidpunkt. Om du vill kan du också göra en ytterligare bidrag till Katastroffonden genom att ange ett valfritt belopp i fältet Ytterligare bidrag.

Max: 128 tecken

Max. 500 kB. Kompatibla filändelser att ladda upp: jpg, jpeg, png

Fyll i texten som blir på ämnesrad i kortets e-post och webbsida. Max 50 tecken

Sändningsdatum

Mer information

Mer information
ProduktnummerP300179

När en katastrof inträffar raseras hela vardagslivet och bara det att skaffa mat kan vara omöjligt. Med din gåva får en familj som drabbats av en katastrof ett matpaket som innehåller livsmedel för en månad. Samtidigt får de ett budskap som vi alla vill höra: Man bryr sig om dig.

Fakta

  • Denna Betydelsefulla gåva är ett obundet bidrag till Finlands Röda Kors katastroffond.
  • Det är en immateriell gåva till den som inte vill ha några föremål. Gåvan är konkret till den som behöver materiell hjälp.
  • Frivilliga förmedlar hjälp runt om i världen.

Polisstyrelsens insamlingstillstånd RA/2020/1407/9.11.2020 i hela landet, utom på Åland. Ålands landskapsregering, tillstånd nr ÅLR 2020/9246/7.12.2020. rodakorset.fi/tillstand

Produkter
Växla Nav