En trygg skoldag, 10 €/st

Fyll i din hälsning i det angivna fältet och du kan också lägga till en logotyp på kortet. Du ser en förhandsvisning av kortet när du lägger till information på kortet.

Du kan skicka en eller flera Betydelsefulla gåvor åt gången, priset är 10 € / leverans. Lägg till e-postadresserna till kortmottagarna åtskilda av semikolon och spara dem med knappen. Kontrollera att e-postadresserna stavas korrekt så att kortet når mottagaren.

Du kan välja att skicka kortet direkt eller på schemalagd tid. Om du vill kan du också göra en ytterligare bidrag till Katastroffonden genom att ange önskat belopp i fältet Ytterligare bidrag.

Max: 128 tecken

Max. 500 kB. Kompatibla filändelser att ladda upp: jpg, jpeg, png

Fyll i texten som blir på ämnesrad i kortets e-post och webbsida. Max 50 tecken

Sändningsdatum

Mer information

Mer information
ProduktnummerP300176

I områden som är utsatta för katastrofer är barn och ungdomar i nyckelposition. När man lär dem katastrofberedskap och första hjälpen-kunskaper övergår kunskaperna från barnen till de vuxna. Tack vare dig kan vi förbättra skolelevers trygghet och ge dem ett budskap som vi alla vill höra: Man bryr sig om dig.

Fakta
  • Denna Betydelsefulla gåva är ett obundet bidrag till Finlands Röda Kors katastroffond.
  • Det är en immateriell gåva till den som inte vill ha några föremål. Gåvan är konkret till den som behöver materiell hjälp.
  • Frivilliga förmedlar hjälp runt om i världen.

Polisstyrelsens insamlingstillstånd RA/2020/1407/9.11.2020 i hela landet, utom på Åland. Ålands landskapsregering, tillstånd nr ÅLR 2020/9246/7.12.2020. rodakorset.fi/tillstand

Produkter
Växla Nav