Registrera din Bumerang säkerhetsnyckelring här

HIITTI-värmeförpackning 200

HIITTI 200® är en genast redo värmeförpackning som värms upp till ca 50-60 grader och håller sig varmt i flera timmar. HIITTI 200® har använts professionellt i första hjälpen, till exempel som handvärmare för sköterskor. Ett effektivt och återanvändbart värmepaket utvecklat för professionellt bruk i första hjälpen är en bra livförsäkringen för en vintervandrare.

Värmeförpackningen är en absolut del av en vintersportarens första hjälpen kit. Den värmer skönt fingrar eller tår när man sitter vid lägereld, på pass eller isfiskar. HIITTI 1000 är återanvändbar, den laddas upp genom att koka den i vatten i ca 30-45 minuter tills lösningen blir klar.

Förpackningen innehåller 2 stycken.

26,90 €
Ei saatavilla

Mer information

Mer information
ProduktnummerT200689
FärgRöd
ProduktmaterialPlast
Måtter L x B x H (cm)10 x 12 x 3

Värmeförpackning ska inte placeras direkt på huden, men det är korrekt att lämna ett lager tyg mellan huden och värmefärpackning. Huden känns varm men inte brännande. Ju effektivitet närmare kroppen, desto bättre håller värmen.

Produktbeskrivning

  • Acetatförening (näringsgrupp)
  • Agaragar
  • s/d alkohol 45
  • s/d alkohol 20
  • Destillerat vatten

HIITTI innehåller ingen förening som är skadlig för användaren eller miljön. Vid kontakt med hud, ögon eller kläder, skölj området med mycket vatten. Produkten är förpackad i PVC-plast, så den måste hanteras varsamt i kyla. Produkten har ett års garanti.

Produkter
Växla Nav