Vi levererar i god tid till jul när du lägger din beställning före 17.12. Använd Matkahuolto som leveranssätt.

HIITTI-värmeförpackning 1000

HIITTI 1000® är en genast redo värmeförpackning som värms upp till ca 50-60 grader och håller sig varmt i flera timmar. Termisk förpackning används t.ex. för att hålla förkylda eller milt hypotermiska patienter varma i första hjälpen och transport. Dessa produkter, som tidigare används av myndigheter och professionella, är nu tillgängliga även för konsumenter!

Värmeförpackningen är en absolut del av en vintersportarens första hjälpen kit. Den värmer även skönt under rumpan när man sitter vid lägereld, på pass eller isfiskar. HIITTI 1000® är återanvändbar, den laddas upp genom att koka den i vatten i ca 30-45 minuter tills lösningen blir klar.

34,50 €
Saatavilla

Mer information

Mer information
ProduktnummerT200688
FärgRöd
ProduktmaterialPlast
Måtter L x B x H (cm)20 x 30 x 3

Värmepaketet ska inte placeras direkt på huden, men det är korrekt att lämna ett lager tyg mellan huden och värmefärpackning. Huden känns varm men inte brännande. Ju effektivitet närmare kroppen, desto bättre håller värmen.

Produktbeskrivning

  • Acetatförening (näringsgrupp)
  • Agaragar
  • s/d alkohol 45
  • s/d alkohol 20
  • Destillerat vatten

HIITTI innehåller ingen förening som är skadlig för användaren eller miljön. Vid kontakt med hud, ögon eller kläder, skölj området med mycket vatten. Produkten är förpackad i PVC-plast, så den måste hanteras varsamt i kyla.

Produkter
Växla Nav