Moomin Characters ja Punainen Risti auttavat yhdessä

Yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden tunteet ja niistä selviytyminen ovat kantavia teemoja monissa Tove Janssonin (1914-2001) klassikkoteoksissa. Ne ovat myös Suomen Punaisen Ristin kotimaan auttamistyön sydämessä, mutta on Muumeilla ja Punaisella Ristillä muutakin yhteistä.

 

Tove Janssonin yhteistyö Punaisen Ristin kanssa alkoi jo 30-luvulla, kun nuori kuvataiteilija piirsi postikortteja Punaiselle Ristille.

Muumit luotuaan Jansson teki 60-luvun alussa lasten lukujärjestyksen, jossa kerrotaan Punaisen Ristin toiminnasta. Tästä lukujärjestyksestä poimitut kuvat jatkavat elämää nyt uusissa Muumi-tuotteissa.

Kuva lukujärjestyksestä on lainattu Moomin.com-sivustolta.

Yhteistyö on laajentunut myyntituotteisiin, joiden tuottoa käytetään Punaisen Ristin kotimaan toimintaan.

Finlaysonin kanssa on toteutettu ABC Muumiystävät ja Muumiaakkoset -kodintekstiilisarjat, sekä Punaiselle Ristille tuotettu Muumi-paita Ystävyyden yhtälö. Löydät nämä tuotteet myös verkkokaupastamme.

Muumi-astiasto Mooments of Kindness

Vaikka Muumi-tuotteita on monenlaisia, kaikkien tuntema ykkönen ja keräilijöiden suosikki on Muumi-muki. Mukien lisäksi Toven ihanat kuvitukset ilahduttavat nyt meitä muissakin astioissa. Punaisen Ristin ja Moomin by Arabian yhteistyömallisto on koristeltu Toven 60-luvulla piirtämillä, ihanan värikkäillä kuvilla. 

Mooments of Kindness -mallistolla halutaan tuoda iloa ja inspiroida tekemään pieniä hyviä tekoja arjessa. Kun ostat Punaisen Ristin omat muumimukit suoraan Punaisen Ristin kaupasta, tuet Punaisen Ristin kotimaan toimintaa, johon verkkokauppamme kaikki tuotot ohjataan. Olet siis mukana tukemassa ystävätoimintaa, Nuorten turvataloja, kotimaan valmiutta ja montaa muuta tärkeää toimintaamme kotimaassa.

Mallisto on meillä myynnissä niin kauan kuin varastoa riittää. Alla olevat tuotteet löytyvät vielä varastosta, joten voit poimia ne ostoskoriisi saman tien.

Toven kuvitukset myös t-paidoissa

Iloiset kuvitukset löydät nyt myös t-paidoista, kun toteutimme yhteistyössä Moomin by Nordic Buddiesin kanssa t-paitamallit aikuisille ja lapsille. Nämä paidat ovat myynnissä vain verkkokaupassamme sekä Nordic Buddiesin verkkokaupassa. Näitä et löydä muualta! Paidat ovat unisex-mallisia ja värimaailma neutraali mutta iloisen pirskahteleva.

 1. Lasten Muumi-paita, Moomin by Nordic Buddies
  Lasten Muumi-paita, Moomin by Nordic Buddies
  Alkaen 27,90 €
 2. Navy-paidassa Nuuskamuikkunen on nuotiolla ystäviensä kanssa.
  Muumi-paita Nuotiolla, Moomin by Nordic Buddies
  Alkaen 32,90 €
 3. Muumi-paita Nuuskamuikkunen, Moomin by Nordic Buddies
  Muumi-paita Nuuskamuikkunen, Moomin by Nordic Buddies
  Alkaen 32,90 €

Isoisän Puulelut toteutti Muumi-tulitikut

Suuren suosion saavuttanut kuva Nuuskamuikkusesta nuotiolla pikkuystäviensä kanssa päätyi nyt myös tulitikkurasian kanteen. Isoisän Puulelut toteutti meille vanerisen tikkuaskin Muumi-kuvituksella. Aski sisältää 2 laatikkoa tulitikkuja jo valmiiksi ja sitä voi täydentää sitten uusilla tikuilla, kun edelliset on käytetty. Vaneri on ekologinen ja kestävä materiaali ja se on tehty Suomessa.

 1. Muumi-tulitikut Nuotiolla
  Muumi-tulitikut Nuotiolla
  7,90 €

Loppukesästä 2023 tulossa uutta!

Jos olet ihastunut näihin Muumi-hahmoihin kuten me, ilahtunet siitä että meille on tulossa vielä uusiakin tuotteita näillä iloisen värisillä piirroksilla. Mutta siitä kerromme lisää, kun tuotteet saapuvat varastoomme heinä-elokuun aikana.

Tuotteet
Toggle Nav