Muumit ja Punainen Risti auttavat yhdessä

 

Yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden tunteet ja niistä selviytyminen ovat kantavia teemoja monissa Tove Janssonin (1914-2001) klassikkoteoksissa. Ne ovat myös Suomen Punaisen Ristin kotimaan auttamistyön sydämessä, mutta on Muumeilla ja Punaisella Ristillä muutakin yhteistä.

 

Tove Janssonin yhteistyö Punaisen Ristin kanssa alkoi jo 30-luvulla, kun nuori kuvataiteilija piirsi postikortteja Punaiselle Ristille. Muumit luotuaan Jansson teki 60-luvun alussa lasten lukujärjestyksen, jossa kerrotaan Punaisen Ristin toiminnasta. Tästä lukujärjestyksestä poimitut kuvat jatkavat elämää nyt uusissa Muumi-tuotteissa. Kuva lukujärjestyksestä on lainattu Moomin.com-sivustolta.

 

Yhteistyö on laajentunut myyntituotteisiin, joiden tuotoista osa ohjataan Punaisen Ristin kotimaan toimintaan.  Finlaysonin kanssa toteutettiin ABC Muumiystävät sekä Muumiaakkoset -kodintekstiilisarjat sekä Punaiselle Ristille tuotettu Muumi-paita Ystävyyden yhtälö.

 

Ja nyt saamme Muumiperheeseen lisää uusia tuotteita kun Moomin by Arabia yhteistyö näkee vihdoin päivänvalon!

Moomin by Arabian ja Punaisen Ristin uusi kokoelma kutsuu tekemään pieniä, ystävällisiä tekoja.

Elokuussa myyntiin tulevat Muumi-mukit ja muut ihanat astiat!

Vaikka Muumi-tuotteita on monenlaisia, kaikkien tuntema ykkönen ja keräilijöiden suosikki on Muumi-muki. Mukien lisäksi Toven ihanat kuvitukset tulevat ilahduttamaan meitä muissakin astioissa, kun myyntiin saapuu Punaisen Ristin astiamallisto Toven 60-luvulla piirtämillä, ihanan värikkäillä kuvilla. 

Astiamallistoon kuuluu kaksi erilaista mukia - Muumipeikko ja Nuuskamuikkunen, sekä kulho ja pieni lautanen. Valmiina lahjasetteinä löytyy kahden mukin pakkaus, mikä sisältää molemmat kuva-aiheet, sekä pakkaus, missä on lautanen ja yksi muki. 

Nämä kaikki tuotteet ovat tulossa myyntiin Punaisen Ristin verkkokauppaan 9.8.  Tilaa verkkokaupan kampanjakirje sivun alareunasta, niin pääset sisäpiiriin kuulemaan ensimmäisten joukossa, kun tuotteet avataan ennakkoon tilattaviksi!

Osta Muumi-muki meiltä!

Kun ostat Punaisen Ristin omat muumimukit suoraan Punaisen Ristin kaupasta, tuet Punaisen Ristin kotimaan toimintaa, johon verkkokauppamme kaikki tuotot ohjataan. Olet siis mukana tukemassa ystävätoimintaa, Nuorten turvataloja, kotimaan valmiutta ja montaa muuta tärkeää toimintaamme kotimaassa. Verkkokauppamme sijaitsee Tampereella, missä pienellä tiimillä ja suurella sydämellä pakkaamme ja lähetämme kaikki tilaukset ympäri Suomen. 

Iloitsemme tilauksestasi jo etukäteen, kiitos!

  1. Muumi-paita
    Muumi-paita
    Alkaen 29,95 €
  2. Pussilakanasetti ABC Muumiystävät
    Pussilakanasetti ABC Muumiystävät
    59,95 €
Tuotteet
Toggle Nav