Tule ostoksille OUTLETiin! Tuotteita jopa -50%! 

Joulun parhaat lahjaideat

Kokosimme sinulle 5 lahjavinkkiä iloiseen antamisen juhlaan. Oli lahja pieni tai suuri, aineeton tai jokin tavara, tärkeintä on sen tuoma joulumieli ja ilo. Punaisen Ristin kaupasta löydät joulun hymyilyttävimmät lahjat! 

1. Hyvien tekojen joulukalenteri

Joulun uutuustuotteemme sisältää 24 aihetta iloon ja hymyyn. Kalenterin luukuista paljastuu lahjoituskohteita katastrofirahastoon sekä Punaisen Ristin kotimaan toimintaan. Jokaisen luukun kohdalla ymmärtää miten pienestä niin suuret asiat kuin ilo ja toivo ovat joskus kiinni. Anna lahjaksi muistutus joulun todellisesta tarkoituksesta: hyvän tekeminen ja muista välittäminen.

Jos perinteinen kuvakalenteri virittää parhaiten joulun tunnelmaan, valikoimastamme löydät myös Martta Wendelinin ja Raimo Partasen nostalgiaa henkivät kuvakalenterit.

 1. Hyvien tekojen joulukalenteri
  Hyvien tekojen joulukalenteri
  65,00 €
 2. Joulukalenteri Martta Wendelin
  Joulukalenteri Martta Wendelin
  13,00 €
 3. Joulukalenteri Raimo Partanen
  Joulukalenteri Raimo Partanen
  13,00 €

2. Joulukortti vie terveiset perille

Onko mitään parempaa kuin postiluukusta tipahtava perinteinen joulukortti henkilökohtaisella tervehdyksellä? Ei meidänkään mielestämme. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman kauniita Punaisen Ristin joulukortteja

Yrityksille tarjoamme joulun taitekortteja valmiilla tekstivaihtoehdoilla tai personoidulla painatuksella, johon voi liittää yrityksen logon. Tutustu yrityksen joulutuotteisiin ja valitse omasi henkilöstön, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden muistamiseen.

3. Lahjaksi arjen turvallisuutta

Heijastava reppu, hanskat tai sateenvarjo lisää turvallisuutta pimeässäTämän vuoden uutuus Avun ketju -heijastin on myös mitä mainioin lahja ja sen voit lähettää vaikkapa kirjekuoressa joulukortin kera. 

Sammutuspeite on joka kodin ehdoton varuste, mutta se voi olla samalla myös sisustuselementti  meiltä löydät kauniit Ivana Helsingin ja Arki Designin kuosit. Mikä olisikaan parempi lahja kuin kodin turvallisuutta lisäävä tuote, joka on samalla kaunis osa sisustusta!  
 
Tutustu turvatuotteiden valikoimaamme ja tee tilauksesi pukinkonttiin. 

4. Kotimaista designia pukinkonttiin

Kotimaisen Verso Designin kodin sisustustuotteet ovat taatusti mieluisa lahja ja ne vievät joulupöydän kattauksen uudelle tasolle. Murut pyyhitään pöydältä tietysti Pop Design Finlandin kompostoituvilla keittiöliinoilla, jotka voit pestä uudelleen ja uudelleen.  
 
Jos haluat antaa lahjaksi kestävästi ja lähellä tuotettua, mikset ostaisi kierrätetystä sarkakankaasta Suomessa ommeltua tablettitaskua, olkalaukkua, heijastinta tai avainlenkkiä. Tutustu myös muihin kierrätystekstiilistä valmistettuihin tuotteisiimme: niitä valmistetaan pieniä eriä ja ne ovat yksilöllisiä, uniikkeja valintoja sinulle, joka mietit ostamiesi tuotteiden hiilijalanjälkeä.

5. Vaikuttava lahja hänelle, jolla on jo kaikkea

Joskus aineeton lahja on se joulun tärkein lahja. Vaikuttava lahja onkin aineetonta apua sitä eniten tarvitsevalle. Anna yhdessä läheisesi kanssa esimerkiksi puhdasta vettä lapselle vuodeksi tai ystävä yksinäiselle Suomessa. Voit tilata Vaikuttavan lahjan painettuna korttina ja antaa sen jouluaattona lahjan saajalle. 

Vaihtoehtoisesti lähetä Vaikuttava lahja sähköisesti jouluisen tervehdyksen kera suoraan vastaanottajan sähköpostiin vaikka vielä aattoaamuna.  

Ostoksellasi lahjoitat valintasi mukaan joko katastrofirahastoon tai Punaisen Ristin toimintaan Suomessa. 

Bonusvinkki! Joulun parhaat second hand -lahjaideat löydät SPR Kontin verkkokaupasta!

Tunnelmallista joulun aikaa!

Tuotteet
Toggle Nav