Ilahduta yrityskumppania tai henkilöstöä joulukortilla

Joulukortti huomataan. 

Se lämmittää saajan mieltä ja sydäntä. Sillä kiität kuluneesta vuodesta ja yhdessä saavutetuista tuloksista. Samalla tuet Punaisen Ristin työtä Suomessa ja osoitat, että yrityksesi välittää.  

Tilaa hyvissä ajoin perinteiset joulukortit tai lähetä kortit nopeasti sähköpostiin. Saat korttiin halutessasi oman viestisi, tiimisi allekirjoitukset ja logopainatuksen. 

Kortin tilaaminen on helppoa

 1. Pohdi millainen kortti vastaa parhaiten yrityksesi tarpeita. Tahdotko sähköisen vai perinteisen joulukortin? Tahdotko korttiin logopainatuksen tai oman viestin? Painetaanko korttiin toimitusjohtajan tai tiimisi allekirjoitukset?
 2. Valitse kortin kuva monipuolisesta valikoimasta ja klikkaa kortit ostoskoriin.
 3. Voit maksaa heti tai tilata yrityslaskun. 

Perinteiset joulukortit

Näihin kortteihin saat lisättyä oman personoidun joulutervehdyksen. Tämä on hyvä tilaisuus informoida yhteistyökumppaneita ajankohtaisista asioista, kuten yrityksen tulevasta muutosta. Mikäli haluat liittää korttiin myös allekirjoituksia tai yrityksen logon, toimitathan tiedostot erikseen sähköpostilla. Voit tilata mukaan myös kuoret korteille, joko postimaksu valmiiksi maksettuna tai ilman. Tee tilaus viimeistään 7.12. jotta kortit ehditään toimittaa hyvissä ajoin ennen joulua.

Voit tilata upeat kortit myös ilman personointia.

Sähköiset joulukortit

Tavoitatko yhteistyökumppanit tai henkilöstösi parhaiten sähköisesti? Sähköinen joulukortti on kätevä ja nopea tapa lähettää joulutervehdys. Se ehtii perille vaikka jouluaattoaamuna, ilman postimerkkiä! Voit päättää, lähteekö kortti matkaan saman tien vai ajastetusti haluamanasi päivänä. Näihin kortteihin voit myös halutessasi liittää mukaan oman viestin ja yrityksesi logon. 

 1. Jouluinen e-kortti Kultakuuset, 1 €/kpl
  Jouluinen e-kortti Kultakuuset, 1 €/kpl
 2. Jouluinen e-kortti Lyhty, 1 €/kpl
  Jouluinen e-kortti Lyhty, 1 €/kpl
 3. Jouluinen e-kortti Kuusenhavutähti, 1 €/kpl
  Jouluinen e-kortti Kuusenhavutähti, 1 €/kpl
 4. Jouluinen e-kortti Taviokuurna oksalla, 1 €/kpl
  Jouluinen e-kortti Taviokuurna oksalla, 1 €/kpl
 5. Uuden vuoden e-kortti Raketit, 1 €/kpl
  Uuden vuoden e-kortti Raketit, 1 €/kpl

Olethan yhteydessä meihin, jos haluat lisätietoa yritysten joulukorttitilauksista: joulukortti@redcross.fi.

 

Tuotteet
Toggle Nav