Heijastinaika on alkanut! 

Syksyinen ruska värittää maiseman ja aamut pimenevät samaa tahtia iltojen kanssa. Nyt kannattaa tarkistaa kotoa löytyvät heijastavat varusteet ja tehdä lisähankinnat Punaisen Ristin kaupasta. Valikoimaamme on saapunut paljon uutta!

Moomin by Arabian ja Punaisen Ristin yhteistyönä syntyi Muumi-astiasto

Tiesitkö että Tove Jansson piirsi Punaiselle Ristille kuvia 60-luvulla? Nyt nämä sympaattiset ja värikkäät kuvitukset pääsevät loistoonsa astioissa! 

PUNAISEN RISTIN KAUPASSA OSTOKSESI TEKEVÄT HYVÄÄ

Vuosikalenteri 2023 nyt myynnissä!

Seinäkalenterin joka kuukausiaukeamalla on Martta Wendelinin unohtumattomia kuvituksia, jotka piristävät päivääsi.

Wendelin-kalenteri on myös loistava lahjaidea vuodesta toiseen. Asiakkaamme ovat kertoneet, että moni heistä ostaa Wendelin-kalenterin itselleen joka vuosi.

Eräs asiakkaamme on saanut kalenterin ystävältään aiemmin, niin antaa sen nyt vastalahjaksi jotta se toisi saman ilon ystävälle. Osa tekee lempikuvistaan tauluja, jotta niiden kauneudesta ja nostalgiasta voi nauttia pitempään.

Osta omasi ennen kuin loppuvat!

Uutuustuotteita

Moomin Characters ja Punainen Risti auttavat yhdessä

Lue lisää siitä, miten Tove Jansson piirsi iloisia muumihahmoja Punaiselle Ristille jo 60-luvulla ja miten auttaminen jatkuu tänä päivänä yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa.

Kanssasi luonnon helmassa

Asiakkaidemme toiveiden perusteella olemme lisänneet valikoimaan monenlaista retkeilyyn sopivaa tuotetta. Tässä tämän hetken vinkkimme luontopolkuihin hurahtaneelle.

Näy pimeässä

Taas on se aika vuodesta, kun heijastimia etsitään lipastonlaatikoista ja eteisen kaapeista. Tutustu suosituksiimme laajasta heijastintuotteiden valikoimastamme.

Tuotteitamme lapsille

Olemme lisänneet valikoimamme paljon tuotteita lapsille. Tässä tuotevinkkejämme, jotka sopivat monenikäisille lapsille ja koko perheen yhteisiin puuhahetkiin.

Lähetä Vaikuttava lahja sähköisenä korttina

Mitäpä jos antaisit lahjaksi avun toiselle ihmiselle?

Vaikuttavien lahjojen vastaanottaja ei ole vain lahjan saaja, vaan sillä autat myös tarvitsevia lähellä tai kaukana. Ja mikä parasta, sähköinen lahja on perillä hetkessä.

Ravitseva ruoka, suoja, koulutus tai vaikka lahjoitus Punaisen Ristin Ystävätoimintaan.

Meiltä löydät juuri omannäköisesi lahjan ja tavan auttaa.

Aineettomat lahjat alkusyksyn juhliin

Tuotteet
Toggle Nav