Iltasatukirja Villisika nimeltään Sillivika

Sillivika on siitä erikoislaatuinen villisika, että hän sanoo jokaisen lauseen loppuun silli. Tästä syystä hän on laumassaan hyljeksitty. Sillivika kapuaa usein Kolin huipulle ja antaa katseensa lipua yli vaarojen ja Pielisen rantojen. Silloin hän haaveilee, että vielä jonain päivänä löytäisi ystävän. Villisika nimeltään Sillivika on lähes maaginen kertomus siitä, kuinka ystävän voi löytää outojen ja yllättävienkien sattumusten jälkeen. Kun salaperäinen Hiski Höntikäs lipuu lautallaan Pielisen rantaan, Sillivika ei meinaa saada sanaa suustaan. ”Silli, silli”, hän hokee hämmästyneenä.

Jarmo Teinilän hauska ja koskettava tarina pohjoiskarjalaisissa kansallismaisemissa herää eloon Kanerva Kartanon lämminhenkisissä ja kiehtovissa kuvissa. Kirja sopii hyvin vaikkapa iltasaduksi. 40s.

Kirjan ensimmäinen painos ilmestyi helmikuussa 2022. 

 

Tarjoushinta 13,00 € Normaalihinta 15,90 €
Saatavilla

Lisätietoja

Lisätietoja
TuotenumeroT200650
ValmistusmaaViro
Mitat - P x L x K (cm)9 x 17 x 24
Ale

Tekijät/kustannus Suomi, painopaikka Viro.

Villisika nimeltään Sillivika on tamperelaisen taiteilijapariskunnan Jarmo Teinilän ja Kanerva Kartanon ensimmäinen yhteinen lastenkirja. Kirja ilmestyy helmikuussa 2022 Kovasana Kustannuksen vasta lanseeratussa Kivasana-lastenkirjasarjassa.

Jarmo löysi jo varhain kirjat. Asuessaan ottolapsena Valkeakoskella hän ahmi käytännössä koko Valkeakosken kirjaston kirjavalikoiman. Ensin lasten ja sitten aikuisten kirjallisuuden. Lastenkotitaustansa ansiosta Jarmolla on syvä halu tukea lapsia ja nuoria; kirjoittaen luoda niin iloa, elämyksiä ja turvallisuuden tunnetta heidän elämänsä alkutaipaleelle. 

Kanerva kävi lapsena puolestaan lasten ja nuorten kuvataidekoulua Tampereella sukeltaen kuvataiteen maailmaan taiteilijaopettajien ohjauksessa. Kanerva kahden lapsen äitinä sekä pitkään kuva- ja yhteisötaiteilijana työskennelleenä tuntee, että nyt on hyvä aika ammentaa omista kuvallisista kätköistä luoden omaa satumaailmaa. 

Kanerva on koulutukseltaan kuvataiteilija (TAMK, 2004) ja Jarmo on valmistunut filosofian maisteriksi pääaineenaan yleinen kirjallisuustiede (Turun yliopisto, 2015).

Tuotteet
Toggle Nav