Rekisteröi Bumerang turva-avaimenperä täällä

Kirja Hiljaiset Auttajat

Rauli Virtanen: Hiljaiset auttajat
- suomalaista katastrofityötä Turkin sodasta Haitiin

Mikä saa suomalaisen lääkärin tai sairaanhoitajan lähtemään kerta toisensa jälkeen auttajaksi kuoleman kentille? Mikä vetää noihin henkisestikin raskaisiin olosuhteisiin? Voiko auttamisen haluun jäädä koukkuun?

Suomalaisen avustustyön pioneerit ovat aina olleet mukana lähes kaikkialla, missä hätä ja avun tarve on ollut suurin. He ovat myös selviytyneet sotatoimialueiden luotisateista hengissä - joskus ihmeen kaupalla. Katastrofialueiden delegaattien työtä vuosikymmeniä seurannut toimittaja Rauli Virtanen on haastatellut Suomen Punaisen Ristin veteraaneja ja ensikertalaisia, jotka kertovat omin sanoin ja albumikuvin työnsä palkitsevuudesta ja sen vaatimista uhrauksista.

Katastrofiavun konkarit kertovat, millaista on ollut kohdata Unkarin kansannousun pakolaisvirta, Biafran luurankolapset, Thaimaan kuolemanleirit ja Tšetšenian sodan kauhut sekä vuosia kestänyt Afganistanin kansan kuolinkamppailu. Itsensä likoon panevat avustustyön ammattilaiset tietävät, kuinka katastrofiapu saadaan tehokkaasti perille.

Hiljaiset auttajat sisältää uskomattomia selviytymistarinoita ja onnistumisen hetkiä, iloa, surua ja kyyneleitä. Kirja soveltuu erinomaisesti lahjaksi myös yhteistyökumppaneille.

Tuotetiedot

  • 237 sivua
  • Saatavana vain suomenkielisenä
  • Kustantaja WSOY
Tarjoushinta 7,00 € Normaalihinta 15,00 €
Saatavilla

Lisätietoja

Lisätietoja
TuotenumeroT1620106
Tuotteen materiaaliPaperi
Ale
Tuotteet
Toggle Nav