Rekisteröi Bumerang turva-avaimenperä täällä

HIITTI-lämpöpakkaus 200

HIITTI 200® on heti valmis lämpöpakkaus, joka lämpenee noin 50-60 asteeseen ja pysyy lämpimänä useita tunteja. HIITTI 200® on ollut ensihoidon ammattikäytössä esim. hoitajan kädenlämmittimenä. Ensihoidon ammattikäyttöön kehitetty tehokas ja uudelleenkäytettävä lämpöpakkaus on esimerkiksi talviretkeilijän henkivakuutus.

Lämpöpakkaus on ehdoton osa talviliikkujan ensiapuvarustusta. Myös laavulla, pilkillä tai passissa istuessa se lämmittää mukavasti kädet tai varpaat. HIITTI 200® on uudelleenkäytettävä, se ladataan uudelleen keittämällä sitä n. 30-45 min vedessä kunnes liuos muuttuu kirkkaaksi.

Pakkauksessa on 2 kpl.

26,90 €
Ei saatavilla

Lisätietoja

Lisätietoja
TuotenumeroT200689
VäriPunainen
Tuotteen materiaaliMuovi
Mitat - P x L x K (cm)10 x 12 x 3

Lämpöpakkausta ei tule laittaa suoraan iholle, vaan on oikein jättää jäähtyneen ihon ja lämpöpakkauksen väliin lämpöä tasaava kangaskerros. Iho tuntee sen kuumana, mutta ei polttavana. Hyötysuhde paranee, mitä lähempänä kehoa lämpöpakkaus on, ja mitä paremmin se on eristetty ulkoilmasta.

Tuoteseloste

  • Asetaattiyhdiste ( ravintoryhmä)
  • Agaragar
  • s/d alkoholi 45
  • s/d alkoholi 20
  • Tislattua vettä

Lämpöpakkaus ei sisällä käyttäjälleen tai ympäristölle haitallista yhdistettä. Jos lämpöpakkauksen sisältöä joutuu kosketuksiin ihon, silmien tai vaatteiden kanssa tulee alue huuhtoa runsaalla vedellä. Tuote on pakattu PVC-muoviin, joten sitä on käsiteltävä huolellisesti pakkasessa. Tuotteella on vuoden takuu.

Tuotteet
Toggle Nav